Vervekonsert 23.04

Onsdag 11.mars, skal aspirant-/junior-korpset holde vervekonsert for 2.-,3.- og 4.-trinnet på skolen. Konserten holdes kl. 08.30 i gymsalen på Trones nord. Etter konserten vil dirigenten vår, Hanne Marthe, besøke hver av de fremmøtte klassene for en liten instrumentprøving.

Instrumentprøving 24.04

Alle som har lyst kan komme å komme å prøve samtlige korpsinstrumenter tirsdag .24.4  kl.18.00- 1900 på musikkrommet på skolen. 

Oppstartseminar 28.04

For de som finner ut at det er GØY å spille, holder vi et oppstartseminar den påfølgende lørdagen, lørdag 28.april fra 10.00 til 14.00. Her vil musikantene få opplæring på instrumentet av instruktører for så å holde en konsert for foreldrene på slutten av dagen. Musikantene blir servert et måltid mat samt frukt i pausene. 

Hvis det skulle være noen som ikke kan på de gitte tidspunkter, så send en mail til oss på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , med navn på elev, foresatte og kontakt info, så får vi avtalt et annet tidspunkt.

VELKOMMEN