Korps er en bra hobby!

Korps er lagspill uten reservebenk. I korpset trenger vi alle for at det skal bli bra. Harmoniene lages like mye av tredjestemmene som av førstestemmene. Dette vet musikantene og det gir grunnlag for samhold. Her er alle vinnere!

 

Korps har et samhold på tvers av alder.

Medlemmene må samarbeide på tvers av alder. De yngste og de eldste går side om side og bidrar til et felles resultat.

 

Korps gir selvtillit og verdier!

Musikantene lærer en ferdighet man har glede av hele livet, enten man vil bli profesjonell, starte eget band eller bare vil ha en aller tiders hobby. Å beherske sitt instrument gir selvtillit. Alle medlemmene får trening i å opptre foran publikum og de får oppleve publikums begeistring! Skolekorps krever noe av medlemmene. Gleden ved å oppnå resultater etter å ha jobbet for det, er noe alle kjenner til. Det er en god lærdom å ta med seg resten av livet

 

Korps er billig!

VG har utført en undersøkelse av kostnader forbundet med barns aktiviteter, og konkluderer med at korps er noe av det billigste:

"Heldigvis finnes det også organiserte fritidsaktiviteter som er nesten gratis. Å spille i korps er et billig alternativ fordi skolekorpsene eier instrumenter og uniformer som lånes ut til musikantene. Undervisningen er gratis, og reisekostnadene holdes på et minimum."

Les mer her...

I korpset får du sjansen til å være med i et flott barne- og ungdomsmiljø med fellesskap på tvers av alder og kjønn og med mange kjekke aktiviteter; som turer i inn- og utland, seminarer og konserter.

Hovedkorpset øver hver tirsdag kl 17-1900 på musikkrommet på Trones skole.

I tillegg får du individuell undervisning.

 

Har du lyst å være med?

Har du lyst å prøve seg på et instrument er du hjertelig velkommen til det. Ta kontakt med oss via:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen